Default Store View English

Γενικά
Σας καλωσορίζουμε στο e-shop bulljeans.gr στο οποίο διατίθενται προς πώληση τα προϊόντα του καταστήματος με την επωνυμία Κούρτογλου Θεόδωρος, εμπόριο ενδυμάτων ,
με έδρα την Γρηγορίου Λαμπράκη 74 Ταύρος
ΤΚ:177 78 Αττική,
Έτος ιδρύσεως 1993,
Τηλέφωνο: 210 3423622
mail: bulljean74@gmail.com

Το συγκεκριμένο e-shop δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα του καταστήματος μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.
Όροι και προϋποθέσεις πωλήσεων
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος bulljeans.gr θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό.

Οι τιμές των προϊόντων που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας μας bulljeans.gr αντιστοιχούν στις τρέχουσες τιμές που ισχύουν και στο φυσικό κατάστημα και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Η πώληση, μεταφορά, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο bulljeans.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας.
Προσωπικά δεδομένα
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της.

Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και διαγράφονται από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας
Ασφάλεια
Η σελίδα μας χρησιμοποιεί πρωτόκολλο κρυπτογράφησης HTTPS, έτσι η μετάδοση είναι ασφαλής και τα δεδομένα φτάνουν στον server χωρίς κανείς να μπορέσει να τα υποκλέψει.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).
Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Τρόποι Πληρωμής
Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία, θα ανακατευθύνεστε στην πλατφόρμα Alpha e-Commerse payment.
Με την υπηρεσία Alpha e-Commerce επιλέγετε ανάμεσα από όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής:
a) Πληρωμή με κάρτα, όπου γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club).
b) Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.
c) Πληρωμή με τραπεζικό λογαριασμό, με δυνατότητα αποδοχής της νέας υπηρεσίας MyBank.
δ) Παραλαβή από το κατάστημα Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Γρηγορίου Λαμπράκη 74 Ταύρος ΤΚ 17778, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
Απόδειξη Λιανικής - Τιμολόγιο
Επίσης έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε αν θέλετε απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία:
Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Παράδοση προϊόντων
Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα.
Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει Δεν ευθυνόμαστε όμως για τυχόν καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικώς δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στο κατάστημά μας, από τους προμηθευτές μας. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων, το κατάστημά μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας, στα στοιχεία που του έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.
Χρόνος-Έξοδα αποστολής
Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ για παραδόσεις εντός Ελλάδος σε 1 με 4 εργάσιμες ημέρες.
Οι Αποστολές θα γίνονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για αγορές πάνω από 100€. Για κάτω από 100€ ο πελάτης θα επιβαρύνεται με 3,5€ έξοδα αποστολής. Εντός Ευρώπης ο πελάτης θα επιβαρύνεται με 15€ έξοδα αποστολής. Αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται .
Ακύρωση Παραγγελίας
Για ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να στείλετε mail : bulljean74@gmail.com
Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.
Επιστροφή εμπορευμάτων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας όπως επίσης και με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται mail στην διεύθυνση bulljean74@gmail.com στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας είτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 210 3423622 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 14:00. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα μας Γρηγορίου Λαμπράκη 74 Ταύρος ΤΚ 17778 Αθήνα
Προς αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ., λάθος είδος κλπ).
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος αφού πρώτα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του εμπορεύματος.
Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.
Σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, σχεδίου, χρώματος σε ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ λόγω λάθους εκτίμησης του πελάτη, μας αποστέλλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα και επιβαρύνεται ο πελάτης με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος και αποστολής του νέου προϊόντος.
Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για εσώρουχα για λόγους υγιεινής.

Κατεβάστε εδώ τη φόρμα επιστροφής
Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της bulljeans.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, και το κόστος επιστροφής.